Budget desinfectie

Winkelwagen (0)
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Gebruiksklare alcoholspray

Geef Coronavirus geen kans met onze gebruiksklare alcoholspray op basis van biologische gistingsalcohol. Zeer geschikt voor het  100% ontsmeten van deurkrukken, handvaten, boodschappen karren enz.  (NSF Geregistreerd product)


750 ml per verpakking, verpakt in een handige Spray & Foam bottle.

Desinfecterende handgel

Geef coronavirus geen kans. Bescherm uw gezin op kantoor, op school, bij een toiletbezoek, in de trein; we komen dagelijks in contact met miljoenen bacteriën en virusen. Het is dan ook belangrijk om je handen regelmatig te reinigen.

 

50 ml pokket verpakking, 

Medische mondkapjes

Bescherm uw gezin tegen Coronavirus met onze  mondkapjes.  Gemaakt van  3 lagen voor de optimale wering tegen ziektekiemen :


Laag 1: Absorbeert vocht uit de adem.
Laag 2: Filtert bacteriën tijdens het in- en uit ademen.
Laag 3:Reduceert de blootstelling aan bloed en gevaarlijke vloeistoffen.

 

20 st

Stop verspreiding van

 

het Coronavirus
gallery/corona-virus
gallery/eco-friendly-logo
gallery/1240

Over ons

Wij hebben  jarenlang ervaring met het desinfecteren van professionele keukens in de  voedselindustrie. (onder andere Salmonella preventie)

 

Wij zijn de strijd aangegaan tegen de Coronavirus en proberen middels onze website zoveel mogelijk mensen te helpen het coronavirus de grond in te drukken. Middels onze  ecologische 100% desinfecterende middelen voor huis en persoonlijke hygiene. Tevens hanteren wij schappelijken prijzen. 

 

 

Wij levert een unieke range aan volledig ecologische en veilige producten die uitblinken in werkingsefficiency en duurzaamheid.

Speciaal voor de schoonmaak en voedesel branche hebben we een aantal innovatieve en buitengewoon effectieve producten die volledig veilig zijn voor het milieu.

Onze producten zijn daarvoor samengesteld met bio-based grondstoffen in combinatie met innovatieve pro-biotische-, nano- en hybride technologie..

Onze Producten

Naam  
E-mail  
Land  
Bericht  

Adres:

EC Groep

Olympisch Stadion 24

1076 DE Amsterdam

 

KvK nr :59880902.
BTW nr :NL85367949B01.

Bank :ING Bank
IBAN :NL03 INGB 0006 1226 06.

BIC :INGBNL2A

 

Contacten