Let op! Wij hanteren extra richtlijnen n.a.v. het coronavirus. Zie onze richtlijnen

 

Nulam® maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen
bereid uitde best denkbareIngrediënten.

 

NULAM VOEDINGSADVIES

Nulam brokken zijn in diverse smaken geproduceerd en bevatten allen prebiotica, te weten F.O.S (fructo-oligosaccharide), voor een  gezonde huid, glanzende vacht, vitaliteit, een gezonde darmflora en als ondersteuning van de natuurlijke weerstand. De natuurlijke hondenbrokken van Nulam zijn uitermate geschikt voor de dagelijkse voeding van uw hond en zullen de gezondheid van uw hond goed doen. U kunt Nulam brokken probleemloos met Nulam Vers mengen. Wij adviseren u om uw hond met regelmaat Nulam Vers (rauw vers vlees) te voeren, om de darmflora extra optimaal te houden, daarvoor heeft Nulam speciale samenstellingen gemaakt voor honden met allergie voor bepaalde soorten vlees.

U kunt dit doen door eens per week een zogenaamde versvleesdag in te plannen met Nulam Vers Pure Nature Complete of door een paar keer per week 20% (1/5e deel) van een Nullam Brokken maaltijd te vervangen door Nulam Vers Pure Tripe(Nulam Vers mag u nooit ontdooien in een magnetron omdat in de magnetron alle bacteriën worden gedood die we juist nodig hebben).

U kunt daarvoor kiezen uit: Pure Lamb Complete (100% Lam), Pure Beef Complete (100% Rund), Pure Duck Complete (100% Eend), Pure Rabbit Complete (100% Konijn), Pure Goat / Duck Complete (50% geit & 50% eend) ook onze Pure Chicken (100% kip) en Pure Tripe (90% runderpens 10% kip) zijn heel populair.

Huid, vacht en vertering. Er zijn veel honden met huid- en vachtproblemen. Jeuk, huidschilfers, verharing, kale plekken etc. De meeste honden met huidklachten ontstaan vanwege een allergische reactie die samengaan met veel jeuk; een enkele keer is diarree een gevolg van een overgevoeligheidsreactie. Meest voorkomende allergie is voedselallergie. Voeding met voldoende gezond vet (dierlijk) is doorgaans een goede remedie tegen huid en vachtproblemen bijv. Nulam Brokken perfect, Lamb & Rice of Salmon & Rice

Moeilijke eters. Geef Nulam perfect Salmon & Potatoes, door zijn unieke samenstelling is deze licht verteerbare voeding op basis van Zalm & Aardappel een uitstekende keuze voor kieskeurige honden. Daarnaast kan Nulam vers een goede optie zijn indien de hond niet van brokken houdt, niet goed kan kauwen, slecht eet, dunne ontlasting heeft.

Oudere hond en honden met overgewicht. Naarmate een hond ouder wordt heeft ie minder eiwitten nodig vanwege de lagere energiebehoefte. Geef daarom een oudere hond (ouderdomsverschijnselen) of een hond met overgewicht Nulam Perfect Adult brokken: lagere energiebehoefte en aangepast eiwit-vet gehalte.

Vitaminen en mineralen. Vitamines en mineralen zijn voedingsstoffen die nodig zijn voor de gezondheid en bijdragen aan een goed energieniveau. Vitamines en mineralen zijn onmisbaar voor groei, onderhoud en functioneren van het lichaam en voor het ondersteunen van de weerstand. De hond kan zowel geen mineralen als de meeste vitamines niet of onvoldoende zelf aanmaken en moet deze voornamelijk via voeding binnenkrijgen. In de voeding van Nulam zijn alle vitaminen en mineralen ruimschoots en in de juiste verhouding aanwezig.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Inloggen